18. 10. 2024
Oblazinjene postelje

Oblazinjene postelje, mehak trend za vsak dom

V spalnici si želimo mehkobe in toplote. Želimo, da se zvečer uležemo v udobno in prijetno posteljo. In da se zjutraj zbudimo spočiti in naspani. Prav to nam nudijo oblazinjene postelje. Ne bodo nudile samo udobja, so veliko več kot to. Ker na opremljanje doma polagamo vedno več pozornosti, so oblazinjene postelje temu zelo primerne zaradi odlične prilagoditve.

Oblazinjene postelje, ki dopolnijo vaš dom

Oblazinjene postelje so pred nekaj leti postale pravi trend pri opremi spalnic. Gre za minimalistično pohištvo, ki ga prilagodimo svojim potrebam in ki bo zelo lepo ustrezal naši spalnici. Pri oblazinjenih posteljah je prednost za opremljanje spalnic to, da so lahko izdelane iz katerega koli blaga želimo in v številnih barvah ali vzorcih. S tem bomo s posteljo naš prostor zaokrožili v celovito enoto, dodali pa mu bodo udoben kos pohištva. Vključite jo lahko v kateri koli stil spalnice. Ustreza zelo modernim različicam pohištva pa tudi ustvarite rustikalen videz. Proizvajalce nudijo tudi dodatke, ki bodo videz še poudarili. Dodajte primerno pregrinjalo ali blazine. Oblazinjene postelje imajo različne dimenzije in različna podnožja. Njihova odlika je vsekakor zelo kvalitetno letveno dno, ki bo vaši hrbtenici zagotovilo oporo. Visoka kvaliteta oblazinjene postelje, bo izboljšala vašo kvaliteto življenja.

Oblazinjene postelje
Oblazinjene postelje

Oblazinjene postelje in zdravje

Oblazinjena postelja ima vzglavje, ki ga obožujejo bralci. Namreč nudi odlično podporo glavi in vratu ob branju in zato ne potrebujete gore blazin, ki si jih podlagate pod glavo. Druga prednost za zdravje je, da lahko prevleko vzglavja preprosto snamete in operete. Nobenih pršic in prahu. In seveda je to zelo pomembno tudi, kadar smo za posteljo izbrali svetlejše barve blago. Čiščenje je preprosto tudi, če ste izbrali umetno usnje. Stik umetnega usnja s kožo pa ne povzroča nobenih alergij ali reakcij. Tretja, zelo pomembna prednost za zdravje je, da so oblazinjene postelje z višjim ležiščem in zelo kvalitetnim letvenim dnom odlična podpora naši hrbtenici. Zato je posebej primerna za vse, ki že trpite za bolečinami v hrbtenici in tudi za ostale, ki želite ohraniti zdravje hrbtenice in se zjutraj zbuditi naspani in odpočiti.

Mehke stranice oblazinjene postelje ne bodo motile niti otrok, ki se bodo prišli stisnit k vam, saj se ne bodo udarili ob skokih.

Preprosto – oblazinjene postelje bodo nudile vse, kar postelja mora nuditi. Udobje, eleganco, praktično za vzdrževanje, prihranek zaradi dolge življenjske dobe, možnost prilagajanja vsakemu prostoru ter prednost za naše zdravje. Pomen postelje je izreden, saj prespimo okoli 25 let svojega življenja.